Friptura traditionala „Prleška tünka”
Carnea preparata „Prleška tünka” IGP, Slovenia, are in compozitie carne si zaseka (slanina tocata).
Carnea preparata „Prleška tünka” IGP, Slovenia, are in compozitie carne si zaseka (slanina tocata).
Pensiunea Tiplea este situata in Ocna Sugatag, Maramures.
Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.
„Fagiolo Cannellino di Atina” DOP, (Italia) desemneaza produsul obtinut din cultivarea plantei Phaselus vulgaris L, ecotipul local „Cannellino di Atina”.
Sapunul natural “Sanflora” este produs din uleiuri vegetale, plante si extracte din plante, miere, argilă, lapte de capră şi uleiuri esenţiale
Ceapa de Pericei din judetul Salaj este vedeta targurilor cu renumita Friptura (tocanita) de ceapa.
In satul Hosman s-a inaugurat Moara Veche in anul 2010.
Carnatul „Saucisse de Morteau” IGP, este un carnat drept de formă cilindrica, regulata produs din carne de porc.
Branza Queso de Flor de Guía (DOP), Spania, are un caracter sezonier foarte pronuntat si sunt strans legate de sistemul traditional de productie.
DIETA SOUTH BEACH ne invata sa consumam doar carbohidranti si grasimi bune.
Tipul de animal considerat adecvat pentru furnizarea partilor de carcasa din care se produc jambonul care beneficiaza de denumirea de origine protejata este porcul de rasa iberica.
Branza Hessischer Handkäse se bucura de o buna reputatie in landul Hessa si in regiunile invecinate.
Agricultorii ar putea folosii tavalugii pentru a realiza mulcirea culturilor care se vor infiinta.
Graul „Farro di Monteleone di Spoleto” DOP, Italia, este un ecotip local al speciei Triticum dicoccum.
„Miód kurpiowski” IGP, produsa in Polonia, este o miere din nectar, si poate include miere de mana.
SC NOVITA IMPEX SRL este o firma producatoare de paste fainoase situata in Satu Mare.
Pe langa specialitatile regionale se afla in meniurile austriece si un numar important de mancaruri care isi au originile in tarile monarhiei.
Copenhaga, cu cele 13 restaurante incluse in ghidul Michelin si cu doi maestrii bucatari laureati ai unor prestigioase premii internationale, a devenit noua destinatie in voga a gastronomiei europene.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev