Colectia de moda ''corect, umanitar, ecologic''

Moda cu misiune ''LOVE SELLS'' este sloganul firmei germano-indiene Glimpse Clothing de imbracaminte vestimentara pentru tineri.

Designerul Teresa GÖPPEL, avocata Nathalie Schaller si designerul Simon Schaller au stabilit impreuna ca prin moda ecologica sa creeze un viitor femeilor din India obligate sa se prostitueze. Lucrand alaturi de Fundatia Chaiim din India, le-a oferit posibilitatea tinerelor femei de aici sa confectioneze imbracaminte in orasul Mumbai.

 

La expozitia de moda ecologica DesignDiscoveries Innatex, Glimpse Clothing a fost prezenta cu o colectie certificata bio, alcatuita din tricouri casual si rochii camasa, avand fiecare amprenta individuala a croitoreselor indiene.

Printr-un sistem unic de a creea moda intitulat "bio, corect, umanitar", 15 tinere femei indiene au fost pregatite de catre Glimpse Clothing ca si croitorese. Pe durata cursului acestea au primit, masa gratuita, bani pentru transport si bani de buzunar.

Costul lunar al sectiei de croitorie din Mumbai este finantat prin donatii iar colectia de imbracaminte ''LOVE SELLS'' o puteti gasi in magazinul online al firmei si in Glore Stores.

 

 


Cautare