Gradina lui Lucas

O noua piata de alimente ecologice numita El Huerto de Lucas (Gradina lui Lucas) a fost deschisa la Madrid in ziua de 22 mai 2014.

El Huerto de Lucas este o piata cu o oferta larga de produse bio ce are o suprafata de 450 mp. In piata se afla, de asemenea, o cantina organica, condus de bucatarul Javier Muñoz-Calero, care face mancare cu alimente bio, procurate de la producatorii care vand in piata. Un magazin bio ofera produse uscate, cum ar fi cereale, produse ambalate, conserve si o gama variata de vinuri. O brutarie, o mica macelarie, carne de pasare, delicatese, fructe si legume, un local ce ofera sucuri, cafea si ceai, precum si un salon de inghetata, asigura vizitatorilor, o oferta completa de alimente ecologice.

Alte produse bio ce vor aparea pe rafturi vor fi algele, ciupercile si castanele comestibile. In Gradina lui Lucas mai exista si o biblioteca de familie cu carti despre stilul de viata ecologic.

Studio More & Co a proiectat acest loc, ca o insula naturala si plina de sanatate, in mijlocul Madridului. El Huerto de Lucas este deschis: de luni pana sambata intre 9 si 21; iar duminica intre 9 si 17

 

 


Cautare