Painile inalte ''Pane di Matera''

„Pane di Matera” DOP, Italia, se poate obtine doar din faina grisata remacinata sau gris de grau dur.

„Pane di Matera” DOP, Italia, se poate obtine doar din faina grisata remacinata sau gris de grau dur.

16.10.2017. In perioada 13-15 octombrie 2017, s-a desfasurat in orasul de pe Somes, Targul de toamna Produs de Bucovina.

Branza “Traditional Welsh Caerphilly” IGP, poate fi facuta din lapte de vaca crud sau pasteurizat si poate fi produsa folosind lapte ecologic. Aceasta este singura branza autohtona din Tara Galilor.

Sistemul acvaponic Water Garden este o metoda combinata de agricultura vegetala si de crestere a pestilor, care nu necesita nici un tip de sol.

In Muntii Tatra (Carpatii Nordici), la limita intre Polonia, Cehia si Slovacia, traiesc peste un milion de vlahi si gorali, care se considera urmasii dacilor liberi.

Daca e miercuri, ai vin de la Crama Noastra, din Cluj Napoca, strada I.I.C. Bratianu nr. 35.

Borough Market, cea mai veche piata traditionala din Londra cu o istorie de 1.000 de ani, s-a transformat intr-o adevarata destinatie eleganta pentru turistii si localnicii gurmanzi.

Centrul ecologic de prelucrare a laptelui “Glaserne Molkerei” din Munchehofe este unul din cele mai vizitate obiective ecologice din Germania.

10.10.2017. Din 12 pana in 15 octombrie 2017 Piata Taraneasca si Mester(Ești)! organizeaza in Parcul National Lia Manoliu Toamna bucuresteana!

„Academia Artelor Traditionale din România” reprezinta forul national al celor mai valorosi si reputati mesteri populari din Romania.

„Fenalar fra Norge” IGP, Norvegia, este o pulpa de miel sau de oaie, sarata, uscata si maturata, uneori afumata care se comercializeaza ca produs maturat sau traditional.

In localitatea Padurea Neagra, judetul Bihor s-a pus bazele unei ferme de mistreti, bizoni nord-americani si cerbi.

Usturoiului violet de Cadours este un usturoi care se comercializeaza uscat, si se produce din soiurile Germidour si Valdour.

In perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri vor avea parte de o experienta deosebita la prima editie a targului de vinuri si salon gastronomic, Vicii si Delicii.

Laboratoarele PlantExtrakt au fost infiintate ca firma mixta romano-germana, intr-o zona nepoluata, in mijlocul naturii, la Radaia, langa Cluj-Napoca.

La Castelul Nottingham situat in centrul orasului, se vor oferi participantilor in luna octombrie, peste 1100 tipuri de bere si 300 de cidru.

Incorporarea ingrasamintelor verzi cosite se practica primavara la vita de vie, in livezi, la varza, sfecla, porumb, pe solurile nisipoase si pe cele argiloase.

Lira Cop Creative, furnizor autorizat de cursuri si programe de formare profesionala a adultilor, incepe programul de formare profesionala pentru ocupatia de SOMELIER la Cluj Napoca, adresat persoanelor dornice de a cunoaste tainele vinurilor.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev