Fiecare al cincelea fermier bio traieste in India

ORGANIC INDIA, produce in regim revolutionar de agricultura organica, suplimente naturale certificate organic din cele mai renumite si eficiente plante medicinale ayurvedice.

Toate produsele ORGANIC INDIA contin plante 100% certificate organic, ceea ce inseamna ca nu se folosesc pesticide sau fertilizatori sintetici in niciun stagiu al productiei. Toate plantele sunt recoltate exclusiv de la agricultori bio, iar metodele unice de cultivare, recoltare si procesare le protejeaza integritatea nutritionala. Produsele ORGANIC INDIA promoveaza sanatatea, fericirea si „Adevarata Stare de Bine” si sunt realizate cu grija si iubire. Fiecare dintre produse intruchipeaza dragostea, respectul si legatura dintre Natura Mama, fermieri si clienti.

Cei de la ORGANIC INDIA, muncesc alaturi de mici familii in cultivarea a mii de hectare de teren agricol in mod ecologic si sustenabil pentru a oferi o viata demna agricultorilor indieni iar consumatorilor de produse ecologice, sanatate si fericire. Fiecare al cincelea fermier bio, din lume, traieste in India, iar guvernul indian recunoaste necesitatea de a progresa spre agricultura ecologica. India este prima tara care recunoaste Sistemul de Garantare Participativa (PGS) ca un sistem legitim de certificare ecologica si de organizare a schemelor pe scara larga pentru a promova agricultura ecologica.

Tehnicile agricole traditionale si ecologice au o prioritate inalta in India. Festivalul de seminte organice reuneste anual producatorii din diverse comunitati indiene si arata comorile uneori uitate ale biodiversitatii. Aici sunt expuse peste 4 000 de soiuri diferite de seminte, impreuna cu postere si informatii relevante.

 

 


Cautare