Produse Bio romanesti in 19 hipermarketuri

Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica – “BIO România” este asociatia patronala a sectorului Bio, fiind totodata principalul partener de dialog cu autoritatile statului.

Asociatia militeaza pentru dezvoltarea durabila a agriculturii si a spatiului rural romanesc, pentru educarea, informarea si constientizarea consumatorilor asupra beneficiilor agriculturii ecologice atat pentru sanatatea umana cat si pentru sanatatea naturii, prin promovarea excelentei in domeniul agriculturii ecologice.

Produsele membrilor Asociatiei Bio Romania au fost listate pe 31.07.2013 în 7 hipermarketuri din Bucuresti, iar din 12.09.2013, consumatorii romani vor putea cumpara produse Bio romanesti din 19 hipermarketuri dupa cum urmeaza: 8 in Bucuresti, 2 in Iasi si cate unul in: Brasov, Ploiesti, Constanta, Braila, Suceava, Pitesti, Focşani, Buzău, Botoşani.

In ziua de 4 septembrie 2013, va fi lansat oficial in cadrul unei conferinte si va fi comunicat public brandul sectorului Bio: «Rodul Bio Romanesc» cu sigla şi motto-urile aferente. Va fi prezentat modalitatile de promovare a brandului sectorial Bio al Romaniei prin mecanismele prezentate in Strategia Nationale de Export 2014-2020.

 


Cautare