Miere cu nuca de la Ecologic Plant

Se stie ca nuca este un furnizor important de minerale ca sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc si iod, contine vitaminele C, B1, B2, B5, si nu in ultimul rand caroten.

Este hranitoare, revitalizanta si are o valoare terapeutica ridicata. Mierea de albine preparata cu miez de nuca in afara faptului ca are un gust si o aroma deosebita se poate consuma si in scop terapeutic cate o lingurita dimineata pe stomacul gol. Poate fi folosita cu mare succes in industria alimentara .

Ecologic Plant are o vasta experienta in domeniul comercializarii de nuci in coaja, miez de nuca , saminte de dovleac , ciuperci, afine, maciese, mure, porumbe, merisor…etc si mai nou mierea cu nuca („MIXTURA APIFITO - 2013 “). Compania are si o bogata experienta pe piata din Romania, U.E. si ASIA .

Avand o echipa cu vasta experienta in domeniul comercializarii de ceaiuri, plante medicinale, creme, tincturi, Ecologic Plant S.R.L. pune accentul in special pe promptitudine si seriozitate.

Ecologic Plant Srl:

Persoana de contact: Liviu Borta

Localitate: Poienii De Sus

Judet: Bihor

Telefon: 0722231284

Telefon mobil: 0747472283

 

 


Cautare