Clubul Gastronomic Transilvan
Clubul Gastronomic Transilvan este o asociație care are o vastă experiență în activități de dezvoltare rurală.
Clubul Gastronomic Transilvan este o asociație care are o vastă experiență în activități de dezvoltare rurală.
Rolul noului model de centru de extensie agricola, este de a instrui cateva mii de barbati si femei dintr-o anumita zona rurala, privind tehnicile îmbunătățite de productie agricola.
Banca de plastic ajută la prevenirea pătrunderii deșeurilor de plastic în ecostimele naturale și da putere comunităților rurale să prospere.
Banca de credit rural este o cooperativa de autoajutor in sprijinul fermierilor si locuitorilor din zonele rurale, aflati in strânsoarea.
Piersicile „Melocotón de Cieza” IGP, Spania, din soiurile Baby Gold 6 si Romeo, sunt printre cele mai gustoase si cautate in Europa.
Mielul este simbolul mesei de Paște, pentruca ridică păcatele lumii şi se oferă ca hrană pentru viaţa veşnică și reînnoire spirituală!
Realizarea programului de promovare gastronomica in comunitatilor rurale, este necesar pentru o dezvoltare armonioasa a regiunilor traditionale.
Ciorba de miel banateana cu bors, macris si leustean, servit cu o portie generoasa de smanatana.
Colegiul de economie rural, ofera posibilitatea tinerelor sa invete o meserie specifica spatiul rural.
Cercetătorii valorifică lumina soarelui pentru a obtine in acelasi timp energie și alimente, utilizând întregul spectru de lumină.
Tradițiile grecilor pentru Sărbătoarea Paștilor sunt parțial similare cu alte țări ortodoxe.
Cooperativele locale multiscop, un model destinat comunitatilor rurale.
Idee de proiect pentru "Centre moderne de licitatie a animalelor in comunitatile rurale".
„Komiški rogač” IGP, este fructul ajuns la maturitate comercială al soiului autohton de roșcovă de pe insula Vis, Croatia.
Consortiul de produse locale protejeaza, îmbunătăteste și promoveaza produsele tipice din zona, din dragoste pentru localitate si traditie.
Se vor putea realiza in comunitatile rurale inele de masini agricole si de plasare a fortei de munca pentru lucrari calificate si de sezon.
„Sörmlands Ädel” este o brânză matură din Suedia, cu pastă moale cu mucegai, fabricată din lapte de vacă integral.
Amenajarea unui loc superb pentru sarbatori campenesti.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev