Mucenicii si cozonacii Spicul, judetul IlfovDespre noi

 

TRADITIE - un cuvant care, in aceasta epoca a viteziei, are menirea de a ne aduce liniste si stabilitate, trimitandu-ne gandurile catre obiceiurile si datinile mostenite de la stramosii nostri, transmise printr-o multitudine de forme de generatii de romani.

 

De-a lungul timpului, SPICUL s-a implicat activ in transmiterea obiceiurilor stramosesti, oferind tuturor clientilor sai produse traditionale specifice sarbatorilor nostre: Mucenicii, Pastele, Craciunul...

 

Astfel, Mucenicii - produsul specific crestinilor ortodocsi si in mod special al tarii noastre, sunt oferiti de SPICUL, in fiecare an, pentru sabatoarea ce le-a dat numele. Mucenicii, atat in forma uscata si preambalata la pungi de 250g , cat si proaspeti, aromati, insiropati cu miere si pudrati cu nuca - cunoscuti sub numele de Mucenici Moldovenesti - sunt oferiti incepand cu luna februarie tuturor celor care se pregatesc pentru sarbatoarea din data de 9 Martie.

 

Pufosi si aromati, cozonacii Spicul ce sunt comparati de cei mai multi consumatori cu cozonacii "facuti la mama acasa" sunt pregatiti pentru a fi pusi in fiecare an, pe mesele noastre, cu ocazia sarbatorilor de Paste si de Craciun.

 

Cozonacii Spicul au gramje de 600g sau 850 g si un bogat adaos de ingrediente mult apreciate de consumatori: nuca, cacao si stafide. Cozonacii nostrii sunt produse proaspete , ambalate elegant ce pot fi pregatite si la comanda clientilor.

 

 

Sursa: www.spicul.ro