Conservele de legume de la S.C. Hortifruct S.R.L. Bucuresti


S.C. Hortifruct S.R.L. este o societate comerciala cu personalitate juridica de drept roman, constituita sub forma unei societati cu raspundere limitata. A fost infiintata in decembrie 2006. Este recunoscuta ca Organizatie de producatori in 12 septembrie 2007, pentru grupa de produse „legume si fructe” Este prima si unica organizatie de producatori din Romania si Sud-Estul Europe.

SC Hortifruct SRL se compune din:

 

 • S.C. LEADER INTERNATIONAL S.A. Este infiintata in anul 1994; detine in exploatare o suprafata de 36 ha sere si terenuri agricole pentru cultura in camp in Judetul Teleorman, Judetul Constanta,Jud. Olt, Bucurestip; este un producator important de legume si fructe;

   


   

 • S. C. Ilser Oltenia S. A. Este infiintata in anul 2002; Exploateaza o suprafata de 1,5 ha sere reci, in Judetul Constanta; Produce tomate castraveti cornichons, spanac, salata

   

 • S.C. Leoser S.A. Este infiintata in 1991 prin reorganizarea fostelor intreprinderi de sere apartinand statului. detine in exploatare o suprafata de 90 de ha de sere incalzite, situate in zona limitrofa a Bucurestiului; este lider pe piata interna la legume de sera cu desfacere in stare proaspata; produsele de baza cu pondere insemnata in veniturile societatii sunt tomatele şi castravetii.

   

 • S C. Berser S.A. A luat fiinta in anul 1998 in cadrul programului de restructurare, retehnologizare si reforma lansat la nivel national in vederea rentabilizarii unitatilor productive; detine in exploatare o suprafata de 30,48 ha sere calde in Bucuresti si in Judetul Dolj; produsele de baza realizate sunt tomatele si castravetii.

   

 • S. C. Ostrovit S. A. Sa infiintata in anul 1991 ca urmare a planului de reorganizare a fostelor Intreprinderi Agricole de Stat; detine in exploatare o suprafata de 868 ha vie nobila pe rod si plantatii pomicole in localitatea Ostrov, Judetul Constanta; produce o gama diversificata a soiurilor de struguri de masa precum Chasselas, Afuz-Ali, Italia, Muscat de Hamburg, Victoria, Sultanina, Perlette, Tamina, Moldova; diversitate de soiuri de cais, prun, cires, visin, piersic, mar.

 

 

Sursa: www.hortifruct.ro