Supermarketurile rulante Heiko

În zona de frontieră puțin populata dintre Germania, Belgia și Luxemburg, supermarketurile rulante de la compania Heiko aduc alimente proaspete comunității rurale.

Din 1950, Heiko ofera în fiecare săptămână produse alimentare proaspete la peste 25.000 de clienți, punctual și fiabil, iar mai recent, în 3 țări Germania, Belgia și Luxemburg. Folosind doar autovehiculele proprii cu șoferi permanenți, compania, este furnizorul de alimente în toată regiunea și vine la ușa clientului, săptămânal și punctual cu produse alimentare dintre cele mai proaspete. Pentru aceasta foloseste peste 60 de vehicule.

Heiko convinge prin calitate, gust și servicii. Prețurile afișate pe paginile produselor includ TVA-ul legal și alte componente ale prețului. Vehiculele circulă după o rută stabilită și se află în comunitatea locala cel puțin o dată pe săptămână. Se poate consulta zilele și orele de livrare in fiecare localitae. Șoferul aduce livrarea gata făcută la ușa clientului, sau o poate preda și unei gospodării vecine. Cei dela Heiko cunosc personal toti producatorii din zona, si preiau in supermarketul rulant chiar si cartofii proaspat recoltati de pe camp.

Mai mult >>