Inapoi la Eden
Filmul “Back to Eden" este un documentar care investigheaza o metoda simpla de gradinarit ecologic care ar putea rezolva problemele agricole complexe cu care ne confruntam astazi.
Filmul “Back to Eden" este un documentar care investigheaza o metoda simpla de gradinarit ecologic care ar putea rezolva problemele agricole complexe cu care ne confruntam astazi.
In restaurantele din Timisoara, nu lipsesc din meniu clatitele "Ca la Ana-Lugojana".
Pasta de ghimbir cu usturoi este una din pastele de baza in bucataria indiana si se poate folosi la numeroase feluri de mancare.
Mustul, avand valoare nutritiva foarte ridicata, a fost denumit "laptele vegetal".
Nunta la Castel din Arad va astepta cu servicii complete pentru ca nunta dumnevoastra sa se transforme intr-o nunta magica, plina de farmec si stralucire.
Unul din motivele pentru care avem probleme de sanatate este acela ca nu mai gatit mancaruri din oasele si cartilajele animalelor, ci doar din carne.
Asociatia Bio-Hotels a creat diverse categorii si servicii, inclusiv, pentru familiile tinere care asteapta copii.
Fileul ''Elena" este un produs STG (specialitate traditionala garantata) din muschiulet de porc, din nordul Bulgariei, la poalele Muntilor Balcanici Impaduriti Elena.
Centrul Macin isi asează viile la poalele muntilor Macinului, pe o linie oarecum paralela cu Dunarea, pe directia nord-sud, prin Macin, Greci, Carcaliu si Cerna.
Herrmannsdorf este un model de ferma ecologica din Germania care insufla in mintea consumatorilor ideea ca productia artizanala de alimente este intr-adevar o arta.
Dr. Weil, ne ofera in ''Shoppers' Guide to Pesticides, un ghid privind siguranta alimentelor si modul in care alegem ceea ce mancam.
Cei mai multi dintre noi consuma prea multa sare in dieta zilnica lucru e poate provoca hipertensiune arteriala si alte probleme de sanatate.
In conditii de crestere dificile plantele au nevoie de un „ajutor” in vederea unei mai bune absorbtii a elemenetelor nutritive. Cand spunem conditii de crestere dificile ne referim la temperaturi prea ridicate sau prea scazute, salinitate ridicata, soluri cu materie organica redusa, terenuri folosite „super-intensiv”, dar si alte conditii care provoaca stress plantelor de cultura.
Loukanka Panagyurska (Луканка Панагюрска) STG, este un carnat uscat bulgaresc preparat din carne proaspata de bivol si de porc.
In fiecare sambata dimineata, in curtea de la Cinema Lumière Bologna, Italia, este organizata de Slow Food, o piata a fermierilor.
Alimente in valoare de peste 8 miliarde de euro de euro sunt aruncate la gunoi in Italia.
Ingrasamintele organice pe baza de aminoacizi au inceput sa fie din ce in ce mai mult folosite de catre producatorii agricoli atat din sectorul de productie conventional cat si din sectorul de productie ecologic.
Festivalul National al Pastravului se va desfasura la Ciocanesti, judetul Suceava.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev