Coliva de struguri la sarbatoarea Obrejeniei
In ziua de 6 august se duc la biserica mere, pere, prune si mai ales struguri pentru a fi sfiintite.
In ziua de 6 august se duc la biserica mere, pere, prune si mai ales struguri pentru a fi sfiintite.
Piata ecologica Green Door din Dublin, Irlanda a fost lansata oficial in data de 21 iunie 2014.
Vantul sufla constant in Gonzales, SUA, si prin intermediul unei turbini eoliene, se permite functionarea unor instalatii de prelucrare si depozitare a legumelor, obtinute la nivel local.
Asociatia de mediu Media (EMA) si Nature Conservancy, SUA, si-au unit fortele pentru a imbogati viata copiilor prin natura.
In aceasta luna se infiinteaza culturile de legume pentru toamna.
Smochinele, originare din Asia Mica, contin vitaminele A, B1, B2, C si minerale precum calciu, fier, fosfor, sodiu, potasiu si mangan.
Foodstory Cafe, este o mica cafenea din partea de vest a orasului Aberdeen, Scotia, unde în fiecare zi clientii sunt serviti cu cafea organica, ceai si alimente proaspete de casa.
Directia pentru Agricultura Maramures a inregistrat 426 de operatori ecologici pana in anul 2014.
O plantatie de Goji pe o suprafata de 2 Ha in judetul Brasov, a fost infiintata in 2014 si este certificata Bio de curand.
Indicatia geografica protejata „Szentesi paprika” desemneaza fructele, cultivate in sera, produse de tipurile si de soiurile de ardei (Capsicum annuum).
Magazinul online BIOMANIA, lansat in decembrie 2008, este pionier in comertul online din Romania cu produse bio.
Produsele naturiste, adevarate surse naturale de sanatate, sunt capabile sa previna si sa remedieze aproape orice afectiune, fara sa fie asociate neaparat cu prezenta efectelor adverse.
Bisericile de lemn din nordul Olteniei figureaza printre siturile culturale europene cele mai amenintate.
Ca la toate sarbatorile importante dintre traditii nu lipsesc practicile premaritale nici de Sfantul Ilie.
Italia a inregistrat in 2014, la Uniunea Europeana, mierea Varesino DOP.
BerryWhite este o bautura racoritoare pe baza de fructe, in patru arome (rodie cu afine, piersici cu goji, lamaie cu ghimbir si guava).
Singura in drept sa beneficieze de denumirea de origine „Boeuf de Charolles”, Franta, este carnea de vita provenita de la animale din rasa Charolais.
Intreaga piata agro-alimentare se indreapta spre alimente naturale si sanatoase, iar o masa de pranz, sub noul concept, se poate servi la restaurantul Vert Midi din Paris.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev