Vinul WINE PRINCESS, judetul Arad

MINIS-o podgorie viticola renumita din regiunea Aradului, uitata in negura vremii datorita promovarii cantitatii in detrimentul calitaţii vinurilor.

Societatea vitivinicola SC WINE PRINCESS SRL, se straduieste din 1999 ca aceasta podgorie istorica sa-si recastige renumele pierdut.

Conditiile deosebite ale podgoriei precum si influenta climei mediteraniene dau nastere vinurilor rosii ce aduc faima podgoriei si societatii.

Soiurile Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon si Cadarca (din care s-a preparat vinul preferat al curtii imperiale Habsburgice, renumitul vin rosu de tip "Aszu") sunt produse de catre societatea noastra prin tehnologii clasice de vinificare.

Vinurile albe din soiurile Riesling Italian, Traminer, Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Feteasca Regala, se obtin prin tehnologii moderne, obtinandu-se vinuri albe reductive, fructuoase si de mare finete.

Vinurile obtinute de pe cele 61,5 ha vie, proprietatea societatii, se pastreaza in pivnite cu o capacitate de depozitare de 5000 hl, in budane de stejar si barrique-uri vinurile rosii, iar vinurile albe in tancuri din otel inoxidabil.

Vinurile cu calitati deosebite se valorifica dupa o invechire la butelie de cateva luni sau cativa ani.

WINW PRINCESS va asteapta cu drag sa fiti oaspeti in crama unde pe langa programul obligatoriu de degustarea vinurilor ofera si cazare, in pensiunea cu 30 de locuri.
 

Sursa: www.wineprincess.ro


 


Cautare