Vinul "Dinastie"

Cupaj Galbena cu Sauvignon Blanc Demisec, este un cupaj fericit si apreciat ce aduna in sticla aroma soiului Sauvignon Blanc si prospetimea si fructuozitatea Galbenei de Odobesti.

Se recomanda sa acompanieze branzeturile proaspete, mancarurile de peste si carne alba. Sauvignon Blanc este un vin proaspat si elegant, cu o culoare galbena - canar cu reflexe verzui stralucitoare. Are o aromă delicata, amintind-o pe cea de iasomie sau de mirosul florilor de vita de vie, oferindu-i multa personalitate. Calitatea vinurilor obtinute din soiul Sauvignon se datoreaza conditiilor pedoclimatice si a expozitiilor plantatiilor, care asigura la coacere o concentratie in zahar de 210-220 grame / litru.

Vin Dinastie - Cupaj Galbena cu Sauvignon Blanc Demisec este produs de ODOBESTI VINEX, al carui proprietar este Dan Axente. Podgoria vranceana cultiva o suprafata de 65 ha vie, cu: Galbena de Odobesti, Sarba, Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling de Rhin, Feteasca Regala, Plavaie, Mustoasa de Maderat, Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra. Mandria companiei este un beci hruba, ce dateaza din sec. al XVIII-lea, complet restaurat, ce depoziteaza la învechit peste 2.000 HL vinuri premium.

Magazin online >>

 

 

 


Cautare