8-14 iunie, Targul Mosilor si Rusaliilor BucurestiTargul Mosilor si al Rusaliilor este organizat in Parcul National de Primaria Sectorului 2

 

Produse traditionale romanesti si internationale, preparate din carne, berbecuti la protap, suveniruri lucrate manual de catre cei mai iscusiti mestesugari populari si dulciuri de toate felurile sunt numai cateva dintre surprizele cu care sunt asteptati bucurestenii, in aceste zile, la Parcul National la Targul Mosilor si al Rusaliilor organizat de Primaria Sectorului 2 si Agentia Vision Improve.

 

Sub sloganul “„Hai la Mosi, la Mosi, la Mosi” evenimentul se deruleaza pe parcursul a 7 zile, in perioada 8 - 14 iunie a.c. iar scopul este acela de a reuni intr-o singura locatie ce mai priceputi bucatari si mestesugari care atrag cumparatorii cu marfurile lor de exceptie.

 

Participantii la acest eveniment au posibilitatea sa deguste si sa cumpere, atat produse traditionale romanesti, cat si internationale prezentate de expozanti, alaturi de decoratiuni, cadouri si suveniruri, obiecte din sticla, lemn, cadouri diverse, obiecte lucrate manual, artizanat si multe altele.


 

In cadrul evenimentului sunt prezenti producatori autohtoni de cozonaci, turta dulce, miere, produse de panificatie, vinuri, branzeturi, carnati, pastrama etc.

 

Pe langa gama diversificata de produse expuse, vor fi si momente artistice deosebite, care vor intregi atmosfera sarbatorilor, alaturi de terasele amplasate in parc unde publicul poate consuma alimente si bauturi comercializate de catre participanti la preturi de producatori.

 

 

 

Sursa: www.amosnews.ro