Tocanita traditionala din Pecica
Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.
Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.
Oamenii din Banatului Montan, in noaptea de Anul Nou cinstesc cate un pahar de tuica fiarta cu nuci.
Targul de la Arcso, de langa Corund care are loc in luna august este ocazia cu care mesterii olari din Corund si de pe tot cuprinsul tarii isi prezinta produsele.
In Racatau, satul Muntele Rece, judetul Cluj, se obtine produsul traditional "Afinata''.
Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).
Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb
Bucatarie din Muntenia se caracterizeaza prin diversitate, ingeniozitate, delicatete.
Produsele de arta populara sunt produsele realizate de creatorii si mesterii populari, care pastreaza caracterul autentic si specificul etnic al zonei sau centrului respectiv.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev