Nedeea din Tara Halmagiului, judetul Arad, 10 iulie 2011In ziua de 10 iulie 2011 va avea loc la Halmagiu cea de-a patra editie a sarbatorii „Nedeea din Tara Halmagiului“.


 

Organizata in centrul comunei, pe o scena amplasata in fata Caminului Cultural, manifestarea va avea si anul acesta numeroase activitati in derulare.


 

Programul artistic incepe la ora 16. Pe scena sarbatorii vor evolua artisti deosebiti, la fel ca si la editiile trecute.


 

Mult mai tarziu, spre seara, interpretii Valentina si Florin Novac impreuna cu formatia lor va invita toata asistenta la… bal, unde toata lumea prezenta va putea juca, asa ca pe vremuri, frumoasele jocuri populare romanesti.


 

Cei infometati ori doar… pofticiosi se vor putea delecta, printre alte bunatati, cu gustosii cremwursti de Halmagiu, delicatese cu gust aparte si greu de gasit cu alte ocazii.


 

De asemenea, tot cu aceasta ocazie vor putea fi achizitionate produse confectionate de mesteri locali dar si produse alimentare de cea mai buna calitate si suta la suta... naturale.


 

Sursa: glsa.ro

 


Cautare