FânFest 2011 – Lupta continua Rosia Montana!Rosia Montana te asteapta intre 12 si 14 august la editia a VI-a a FanFest, cel mai mare festival din Romania organizat in exclusivitate pe baza de voluntariat.

 

Timp de trei zile te poti bucura de peisajele Muntilor Apuseni, poti cunoaste istoria de 2.000 de ani a Rosiei Montane si pe oamenii locului si poti participa la numeroasele evenimente organizate cu aceasta ocazie: concerte in aer liber, spectacole de teatru, proiectii speciale de film, conferinte, tururi ghidate prin localitate si împrejurimi, targuri de produse traditionale culinare si de ”home-made”.

 

Venind la FanFest 2011 te poti convinge direct de valoarea extraordinara si unica a patrimoniului cultural de aici, care i-a determinat pe expertii romani si internationali sa propuna Rosia Montana pentru includerea in lista monumentelor UNESCO.

 

De asemenea, participarea la festivalul muzical-cultural FânFest 2011 este cel mai frumos mod in care poti protesta impotriva proiectului de distrugere iremediabila a localitatii si in care poti sustine varianta alternativa de dezvoltare durabila, bazata pe valorificarea resurselor inepuizabile ale zonei – de la peisajele montane la galeriile antice romane, medievale si moderne, arhitectura traditionala, povestile si legendele locului.

 

FânFest 2011 – selectiuni din program (programul complet, informatii legate de transport, cazare si campare le gasiri pe www.fanfest.ro

 

 Cautare