Scapam de burta cu dieta South Beach
DIETA SOUTH BEACH ne invata sa consumam doar carbohidranti si grasimi bune.
DIETA SOUTH BEACH ne invata sa consumam doar carbohidranti si grasimi bune.
Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.
In Maramures exista "Sarbatoarea cositului si a placintelor crete" in localitatea Mesteacan.
In Muntii Stara Planina se afla Valea Trandafirilor, de unde provine grosul productiei de esenta de petale de trandafir a Bulgariei.
Daca ai nevoie de un popor prosper atunci trebuie asigurate trei lucruri importante: grija pentru pamant; compasiunea pentru oameni; mijloace simple de producere a hranei si de protejare a mediului inconjurator.
Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.
Bucataria din Moldova se caracterizeaza prin mancare fina si gustoasa.
Targul de la Arcso, de langa Corund care are loc in luna august este ocazia cu care mesterii olari din Corund si de pe tot cuprinsul tarii isi prezinta produsele.
In societatea traditionala, dar si in prezent, Floriile deschid saptamana cea mai importanta pentru pregatirile de Pasti.
Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).
Timp de mai multe secole obstea sateasca a fost singura forma de viata sociala de pe teritoriul tarii noastre.
Bucatarie din Muntenia se caracterizeaza prin diversitate, ingeniozitate, delicatete.
Un meniu de Sf. Valentin din care nu lipsesc inimiorele imbracate in ciocolatata.
Oamenii din Banatului Montan, in noaptea de Anul Nou cinstesc cate un pahar de tuica fiarta cu nuci.
Anul Nou marcheaza trecerea in noul an civil, fiind si ziua de praznuire a Sfantului Vasile Cel Mare.
In Racatau, satul Muntele Rece, judetul Cluj, se obtine produsul traditional "Afinata''.
Incepand cu noaptea de Ajun, rasuna glasul colindatorilor.
Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb
Masa de Craciun este masa principala traditionala din din ziua de Craciun.
Produsele de arta populara sunt produsele realizate de creatorii si mesterii populari, care pastreaza caracterul autentic si specificul etnic al zonei sau centrului respectiv.
Marmelada de maciese este un produs traditional, natural, original, folosind ca materie prima fructele de maciese recoltate din flora spontana.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev