4 septembrie: „Festivalul gogosilor” - Chisinau Cris, judetul AradPensionarii din Arad au organizat la Chisinau Cris, a doua editie a festivalui Gogosilor, duminica 4 septembrie 2011.


 

In afara traditionalele gogosi pregatite de gospodine din judet, cei prezenti la eveniment au savura mici, gratare si galuste slovacesti. Festivalul Gogosilor sa desfasurat pe ritmuri de muzica popular.


 

Evenimentul organizat de catre Liga Judeteana a Pensionarilor si clubul local din Chisineu – Cris a avut ca parteneri, organizatiile de pensionari din Oroshaza, Ketegyhaza şi Lokoshaza (Ungaria). Au fost prezenti reprezentanti ai filialelor din 12 localitatati din judet, printre care s-au numarat cele din localitatile: Nadlac, Iratos, Zerind.


 

Georgeta Csaky, presedintele Clubului Pensionarilor din Chisineu-Cris a aratat ca pentru organizarea festivalului, pensionarii au fost sprijiniti de Primaria Chisineu-Cris si de Eugen Gagea.


 

La eveniment a participat si un grup de tineri care saptamana de saptaman fac drumetii cu trenul sau cu cursele auto prin judet pentru a „descoperii Aradul” 

Sursa: www.amvest.ro/festivalul-gogosilor

 


Cautare