Fiera Nazionale del Marrone

Festivalul Național al Castanului, ajuns la a 23-a ediție anul acesta, va avea loc în perioada 14-16 octombrie 2022 la Cueno, Italia.

Evenimentul califică și promovează castanul și este considerat unul dintre cele mai importante festivaluri culinare și de vinuri din Italia. Este o vitrină unică de produse tipice, excelență și tradiții străvechi din zona Piemont. Deviza evenimentul este calitatea și timp de trei zile centrul istoric al orașului Cuneo este plin de arome, permițând gustarea celor mai bune produse alimentare și vin și artizanale din Italia și Europa. În același timp, Târgul reprezintă și o oportunitate de neratat de a susține turismul local în Cuneo, punând în valoare frumusețea orașului Cuneo și a văilor înconjurătoare și promovând caracteristicile teritoriale specifice enogastronomice ale acestuia.

Sinergia stabilită de ani de zile între Municipiul Cuneo și asociațiile comerciale din teritoriu a dus la stabilirea unei bune selecții a firmelor, recompensand producțiile locale de calitate și tradiție, garantând o îmbunătățire continuă a spațiilor expoziționale și creând cele mai bune conditii comerciale pentru firmele expozante. Sute de expozanți au fost atent selecționați pentru a putea oferii vizitatorilor produsele lor certificate, un simbol al calității și excelenței care a distins întotdeauna evenimentul. Pe lângă momentele culinare și viticole, festivalul oferă și spațiu amplu pentru măiestria excelentă, alături de ateliere educaționale, inițiative culturale, oferte turistice, expoziții, spectacole și concerte. Toate acestea fac din acesta un eveniment unic, de neratat pentru orice cunoscător și pentru oricine dorește să experimenteze un weekend cufundat în autenticitatea Cuneului.

 


Cautare