Festivalul National al Pastravului 2014

Festivalul National al Pastravului se va desfasura la Ciocanesti, in perioada 11 – 17 august.

Cu aceasta ocazie se vor organiza o serie de activitati in cadrul „Saptamanii Plutaritului”. Turistii vor putea asista la etapele constructiei unei plute si la lansarea in apa a acesteia, de asemenea se vor organiza si concursuri de pescuit, gastronomice, „Cea mai frumoasa casa traditionala”, „Cea mai frumoasa gradina cu flori”, „Costumul popular” sau „Lada de zestre”.

Manifestarea va cuprinde si aniversarea a 20 de ani de activitate a Ansamblului „Bistrita Aurie”, unul dintre cele mai reprezentative din Bazinul Dornelor. Sambata, 16 august, Ansamblul va avea drept invitati la aniversare Orchestra „Lautarii”. Pe 15 august, de hramul comunei, sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului, spectacolul folcloric dedicat plutasilor ii va avea ca si invitati de onoare pe Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu.

Duminica va evolua Delia intr-un spectacol in premiera pentru zona de munte a judetului Suceava. Incheierea va avea loc In jurul focului de tabara, atmosfera fiind intretinuta de cantecele lui Alexandru Bradatan si ale Vladutei Lupau.

 

 


Cautare