Produse ecologice

Consumatorii de astazi sunt conectati tot mai mult la piete fermierilor, portaluri de comerț electronic si chiar la poarta fermelor ecologice, de unda procura produse proaspete si de calitate superioara.

Productia de levantica fina „Essence de lavande de Haute-Provence” provine din plante de origine locala semanate sau din tinere plante spontane cultivate in populatii, in regiunile muntoase din Haute Provence, Franta.

Cereala Tritordeuum este o combinatie intre graul dur (Triticum durum ) si orzul salbatic (Hordeum chilense), avand o buna rezistenta la schimbarile climatice si la boli.

27.09.2014  Cafeneaua Bastille, la fel ca multe alte restaurante ecologice si durabile, se aprovizionaza de la fermierii locali ori de cate ori este posibil. Cu toate acestea, Bastille Cafe din Seatlle, SUA, impreuna cu compania agricola Seattle Urban Farm au facut un pas inainte, pentru aprovizionare cu legume, producand direct pe acoperisul localului.

Cautare