Plantele medicinale ecologice PlantExtrakt, judetul ClujLaboratoarele PlantExtrakt au fost înfiintate în 1992 ca firma mixta româno - germana cu sediul la Radaia, 14 km departare de Cluj Napoca, într-o zona nepoluata, în mijlocul naturii.

 

Platforma industriala are o suprafata de 38.000 m2, din care 3.500 m2 o reprezinta hala de productie si zonele de depozitare, iar pe o suprafata de peste 12 ha se întind culturile ecologice de plante medicinale.

 


 

In prezent productia este structurata in 4 directii:

  • fabricarea de tincturi mama - peste 200 de tipuri (ca materii prime pentru homeopatie si fitoterapie sau ca produse fitoterapice de administrat în picaturi),

  • fabricatia de produse gemoterapice - peste 40 de produse (extracte de tesuturi vegetale embrionare proaspete, muguri, mladite, radicele, etc.),

  • fabricatia de produse fitoterapice In solutie - peste 20 de produse (unul sau mai multe extracte vegetale în amestec)

  • fabricatia de remedii homeopatice unitare - peste 3000 de produse si combinatii complexe de remedii homeopatice.

 

Caracteristica de baza a produselor PlantExtrakt este fabricatia extractelor vegetale (tincturi mama, macerate glicerinice) din plante proaspete. Prin renuntarea la procesul de uscare si prin prelucrarea imediata a plantei proaspete se pastreaza nealterat fitocomplexul care da puterea vindecatoare a produsului fitoterapic.

 

Garantia calitatii extractelor PlantExtrakt este data de autorizarea firmei de catre Agentia Nationala a Medicamentului, precum si de mentinerea de mai bine de 10 ani pe piata externa.

 

Anual PlantExtrakt este inspectat de catre beneficiarii externi într-un program organizat de audituri de calitate. Se urmareste analiza solurilor la culturile ecologice si pe zonele de recoltare, urmarirea fabricatiei în dosarele de înregistrare a productiei si în documentele de calitate, respectarea conditiilor de lucru specifice si în mod deosebit sistemul de asigurare a calitatii.

 

     PlantExtrakt

Radaia fn, jud. Cluj

 

Telefon

0264-260688, 0264-260404

0264-270107, 0264-270108

 

 

Sursa: www.plantextrakt.ro

 Cautare