Uleiuri presate la rece 100% naturale 2E Prod 

 

 

 

 

 

 

 

Uleiurile presate la rece Cardinal sunt uleiuri bio, extravirgine, nerafinate chimic, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate si santoase. Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte.

Crescand consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, se face profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si eliminarea problemelor gastrice. Uleiurile presate la rece 100% naturale de cea mai buna calitate , fie ele din floarea soarelui, dovleac,  susan, nuca sau  in, ori din orice alte seminte oleaginoase, sunt ingrediente importante, dar adeseori neglijate, in prepararea hranei zilnice. Studii recente recomanda in alimentatie uleiurile presate la rece cu atat mai mult daca ele sunt si uleiuri bio extravirgine, asa cum sunt uleiurile Cardinal, fabricate la 2E PROD. Sanatatea incepe de la o dieta naturala. Tot ce are mai bun natura inseamna vitamine, minerale, suplimente nutritive cu care organismele se hranesc si se dezvolta. Colectivul firmei 2E-PROD, a inteles acest lucru inca din 1995. Cand toata lumea era fascinata de importurile de produse alimentare care mai de care mai daunatoare, 2E-PROD a deschis prima fabrica din Romania care a produs si promovat uleiurile presate la rece.

Folosind doar seminte autohtone, crude, neprajite pentru a nu le deteriora calitatile nutritive, 2E-PROD a elaborat tehnologii noi prin care a obtinut ulei de o calitate deosebita si de o claritate stralucitoare. Dupa ce Ministerul Agriculturii si Industriei alimentare a introdus notiunea de produs BIO,  firma 2E Prod a fost prima companie din tara care a obtinut certificarea BIO pentru uleiuri presate la rece, folosind o tehnologie de presare la rece care este in totalitate BIO fiindca nu foloseste nici un procedeu de alterare a semintelor supuse extractiei cum ar putea fi prajirea, tratarea chimica, incalzirea, etc. 2E-PROD a realizat la cererea colaboratorilor si o gama de uleiuri pentru masaj cu efecte dintre cele mai variate: puternic antireumatic, de catifelare a pielii, de relaxare, etc. Cei mai multi dintre consumatorii produselor se aprovizioneaza de la cele peste 150 de magazine cu profil naturist din marile orase ale tarii, Bucuresti, Arad, Timisoara, Craiova, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Galati, etc., care alcatuiesc o mare retea de distributie, construita in cei 15 ani care s-au scurs de la infiintarea a firmei 2E Prod. In ultimii ani s-au adaugat acestei retele si magazine din orase ceva mai mici, cum sunt Alexandria, Tg Neamt, Tg. Secuiesc, Predeal, Zalau, Gheorghieni, Targoviste, Mangalia, etc.

Mai mult >>

 

 


Cautare