Impartasirea experientei italiene in constituire grupurilor de producatori
Carnatul „Saucisse de Morteau” IGP, este un carnat drept de formă cilindrica, regulata produs din carne de porc.
Branza Queso de Flor de Guía (DOP), Spania, are un caracter sezonier foarte pronuntat si sunt strans legate de sistemul traditional de productie.
DIETA SOUTH BEACH ne invata sa consumam doar carbohidranti si grasimi bune.
In luna martie, brandul de brutarii - patiserii Paul a intrat pe piata romaneasca, dupa deschiderea primelor doua locatii: in centrul comercial Baneasa Shopping City si pe Calea Dorobantilor.
Tipul de animal considerat adecvat pentru furnizarea partilor de carcasa din care se produc jambonul care beneficiaza de denumirea de origine protejata este porcul de rasa iberica.
Branza Hessischer Handkäse se bucura de o buna reputatie in landul Hessa si in regiunile invecinate.
Agricultorii ar putea folosii tavalugii pentru a realiza mulcirea culturilor care se vor infiinta.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev