Branza sarata cu prune afumate si uscate - ECOLACT, judetul Suceava


In Uniunea Europeana, sunt peste 4 milioane si jumatate de ferme de semi- subzistenta (11 milioane daca adaugam si fermele de subzistenta).

Produseul „Oie d’Anjou” (IGP), Franta desemneaza gasca a carei carne este consumata sub forms de friptura, in mod traditional in timpul sarbatorilor de sfarsit de an.

Domeniile Stirbey sunt situate in Dragasani, judetu Valce, pe dealul Oltului.

SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.

„Carota Novella di Ispica” cu indicatie geografica protejata este rodul cultivarii speciei Daucus carota L.. , in Sicilia, Italia.

Anghinaria „Carciofo Spinoso di Sardegna” (DOP), Italia, se obtine cu ajutorul ecotipului local „Spinoso Sardo” apartinand speciei botanice „Cynara scolymus”.

„Hofer Rindfleischwurtst” este un carnat tartinabil.

Peste tot in lume, si la noi, binenteles, se practica comertul cu legume si fructe la poarta fermei.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev