Branza de Roquefort
Branzeturile cu pasta moale isi datoresc consistenta continutului mai ridicat de umiditate, de grasimi si conditiilor de maturare.
Branzeturile cu pasta moale isi datoresc consistenta continutului mai ridicat de umiditate, de grasimi si conditiilor de maturare.
"Acum a sosit vremea sa aratam ca exista si solutii, vremea de a da glas fermierilor, filozofilor si economistilor care inventeaza si experimenteaza noi alternative." Coline Serreau, regizor.
Dansul popular Csardas isi are originea in Ungaria si a fost popularizat de catre muzicantii romi (Cigany) in tarile invecinate inclusiv in Romania.
"Fico d'India" '' DOP, este simbolul Siciliei. Fructul provine din „India Noua” respectiv Mexic.
„Cappero di Pantelleria” IGP, Italia, reprezinta bobocul de floare al unei plante ce se cultiva in Sicilia si care se foloseste la condimentarea mancarurilor.
Japonezii pot vedea aproape toate „minunile lumii” fara sa faca o calatorie in jurul Pamantului!
Despre etnia hutula se cunosc astazi nemeritat de putine lucruri.
Mierea de albine are capacitatea de a te incarca cu energie, iar in conditiile in care o lingurita cu miere are doar 22 de calorii, nimic nu te poate impiedica sa o folosesti, ca energizant natural, in acesta perioada care precede Craciunul si Anul Nou.
Se anunta un Craciun feeric la Szeged. Ungurii isi primesc turistii cu o sumedenie de surprize. La tarabele de la targurile de Craciun din Szeged se gasesc de la produse traditionale pana la haine si jucarii pentru copii.
Conceptul de siguranta alimentara include toate categoriile de alimente destinate omului si animalelor.
Ragusano DOP este una dintre cele mai vechi branzeturi produse in Sicilia.
Tarantella este un dans traditional din Sicilia, cu ritm rapid si fraza melodica ce difera de la o zona la alta.
Pentru inceput se alege terenul pentru noua gradina sinergica, iar apoi se proiecteaza conturul gradini si a straturilor.
Giant’s Causeway este o magnifica roca formata din bazalt situata pe coasta de nord-est a Irlandei.
Porumbul era numit “mahis” care insemna “izvorul vietii” de catre localnicii care l-au descoperit cu mai bine de 4000 de ani in urma (intr-o regiune din San Salvador)
Miere suta la suta naturala, argint masiv si arta populara sunt ingredientele unui produs exclusivist „made in” Salaj, care a fost lansat la cea mai mare expozitie de alimente din lume SIAL - Global Food Marketplace Paris.
Branzeturile Artesana contin doar lapte, fermenti lactici, cheag si sare. De retinut ca unele retete nu contin nici fermenti nici sare, facandu-le astfel ideale pentru orice fel de dieta.
Grecilor le este caracteristic sa-si aline durerile sau sa-si celebreze succesele delectandu-se cu mancare si bautura aleasa, in mijlocul familiei si al prietenilor.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev