Suc de mere romanesc 100% bio - Malancrav

In anul 2002, Fundatia Mihai Eminescu a reusit sa salveze de la distrugere 100 de hectare de plantatie de meri, care a fost concesionata si luata in administrare.

Luminita Holoban, directorul pentru Romania al Fundatiei Mihai Eminescu a spus: „Toate proiectele noastre au ca scop dezvoltarea durabila a satelor in care lucram. Cu activitate economica este insa o singura intreprindere, SC Pro Mihai Eminescu Trust SRL, o societate comerciala independenta care a fost creata special pentru administrarea livezii de meri de la Malancrav si producerea sucului de mere 100% ecologic”.

Sucul natural realizat la Malancrav, judetul Sibiu, a fost testat si apreciat chiar de printul Charles, care a vazut „pe viu” cum se fabrica sucul de mere „bio”, la putin timp dupa inaugurarea liniei de fabricatie. Fara adaos de zahar si fara niciun fel de conservant, sucul de mere marca Malancrav este preferat nu numai de membrii Casei Regale britanice. Foarte multe sticle ajung la restaurantele din Bucuresti si Sighisoara, iar in ultima perioada vin comenzi si din partea unor ambasade straine din Romania.

Sucul este „bio” pentru ca merele din livada Malancrav nu sunt tratate chimic, pomii fiind stropiti doar cu ceai de urzica.

In 2008, compania Pro Mihai Eminescu Trust SRL a inregistrat o cifra de afaceri de 155.704 lei, la o productie de aproximativ 20.000 litri de suc de mere.

 

 

 

 

 

SUC DE MERE MALANCRAV - CERTIFICAT ECOLOGIC

 

 

 

 


Cautare