Ferma ecologica ''Agriturismo La Finca''

Amplasata intr-o locatie linistita si retrasa, inconjurata de natura, ferma ecologica ''Agriturismo La Finca'' din Elvetia ofera o experienta unica de vacanta.

Oaspetii se pot bucura de o vasta gradina si de o terasa mare in aer liber, inconjurata de pasuni pentru cai. Pentru dormit exista un dormitor traditional cu paturi de paie. Oaspetii au acces la o baie comuna cu toaleta, la o bucatarie comuna si o camera de zi spatioasa. In curte este disponibil un gratar pentru a prepara mancaruri extrem de gustoase si sanatoase.

''Agriturismo La Finca'' dispune de facilitati sportive, cum ar fi calaria, voleiul, fotbalul si tenisul de masa. Restaurantul si supermarketul se gasesc la 200 de metri distanta, in satul Cresciano.

Puteti face o plimbare pana in Osogna, renumita pentru cascadele naturale de apa, aflate la o distanta de 4 km de ferma.

De asemena la 11 km, se afla orasul Bellinzona, capitala cantonului Ticino din Elvetia. Orasul este faimos pentru castele sale, care au fost preluate pe lista patrimoniului mondial in anul 2000.

 


Cautare