Parada florilor ''Westland'' Olanda

Parada barcilor de flori olandeze este unul dintre evenimentele majore care atrage in fiecare an peste o jumatate de milion de turisti.

Parada barcilor plutitoare Westland este tot mai apreciata de catre turisti si datorita reclamei care se face prin radio si televiziune. Parada este orgnizata pe apele Westland de catre municipile oraselor situate de-a lungul traseului navigabil si la ea sunt invitati sa participe toti producatorii olandezi de flori si legume. Procesiunea barcilor si barjelor de navigatie, viu impodobite, atrag sutele de mii de vizitatori care se aseaza pe pajistile situate de-a lungul traseului navigabil sau pe podurile care traverseaza canalul in localitati. Parada plutitoare Westland are loc anual la sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august si dureaza trei zile. Anul a trecut parada a avut loc in perioada 31 iulie s 2 august 2014.

Canalul Singel este faimos pentru piata de flori plutitoare. Piata este o reminescenta a vremurilor cand forile erau expuse si comercializate direct de pe barje. Aici s-a organizat prima piata plutitoare de flori, in 1862. Intre timp, a devenit cea mai cunoscuta din Olanda. Indiferent care este floarea ta preferata, fii sigura ca o vei gasi aici. De la traditionalele lalele olandeze pana la cele mai diverse plante de apartament.

 

 


Cautare