
A 7 -a editie: 26 si 27 septembrie 2009
Targul va avea loc in curtea Bibliotecii Judetene Brasov.
Intervalul orar in care brasovenii pot face cumparaturi la acest targ este 10:00-16:00.
Peste 20 de producatori vor fi prezenti in curtea Bibliotecii Judetene „George Baritiu” din Brasov. Dintre principalele atractii ale targului amintim: branzeturi de Harghita, Bran, Mesendorf sau Rotbav, jumari de Baia Mare, cremvursti de Codlea, miere de Farsig, magiun de Topoloveni, gemuri de Saschiz, pastrav afumat in cetina de Berivoi, palinca de Zalau, plante medicinale si aromatice de Ilfov.
Duminica, 26 septembrie, de la ora 12.00, gurmanzii se vor putea delecta, din nou, cu un delicios brunch traditional organizat cu ocazia Targului Slow Food Brasov la Bistro de l’Arte (Piata Enescu 11bis). O selectie a celor mai bune produse de la targ va fi pregatita pentru un mic dejun consistent, servit la orele amiezii. Pretul bufetului este de 25 de lei de persoana.
Slow Food Brasov a ales cu rigurozitate producatorii care vor participa la acest targ. De-a lungul procesului de selectie a trebuit ca acestia sa faca dovada ca alimentele pe care le comercializeaza sunt realizate folosindu-se doar produse 100% naturale, fara adaosuri si aditivi artificiali.
De asemenea, un alt aspect important urmarit de Slow Food Brasov este igiena: toti producatorii care participa la acest targ au fost in prealabil verificati si instruiti, atat de catre o comisie a Slow Food Brasov, cat si de catre specialisti ai Directiei Sanitar-Veterinare Brasov.
Imagini de la celelalte editii, gasiti pe: www.slowfoodbrasov.ro