Compania SC CHITRIUC A&A Impex SRL, fondata in anul 1996, are ca obiect de activitate productia de cascaval Rucar natural 100%, produs realizat prin oparirea casului, obtinut din lapte crud de vaca.
Laptele se colecteaza de la producatorii individuali si fermele din Bucovina. Compania SC CHITRIUC A&A Impex SRL a reusit sa se impuna pe o piata foarte competitiva in primul rand datorita aspectului calitativ al produselor comercializate, deoarece nu a facut niciun compromis cand a fost vorba despre calitatea materiei prime si a procesului de productie a cascavalului.
Calitatea deosebita a cascavalului Rucar marca CHITRIUC A&A Impex se prezinta prin prospetime si gust desavarsit.
Cascavalul Rucar face parte din categoria de branzeturi, cu pasta oparita obtinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat, de vaca prin adaugarea de culturi lactice selectionate si coagulare cu cheag, avand la baza procesul tehnologic oparirea casului si maturarea acestuia. Tratamentul de oparire este un tratament termic si mecanic ce determina o structura fibroasa si maleabila a branzei.