Cea mai mare piata ecologica “Biobauernmarkt Europa” In inima VieneiLa fiecare 2 saptamani, vinerea si sambata intre orele 9-18, fermierii si producatorii din diferite regiuni austriece ofera spre vanzare produsele lor proaspete in piata Freyung din Viena.

In afara de produse ecologice sunt la fel de mult apreciate mancarurile si peparatele culinare sucurile naturale, vinurile si bauturile alcolice. Exista pe piata Freyung o oferta bogata de cafeaua si ceaiurile obtinute in sistem ecologic.

In general agricultorii sunt pregatiti sa ofere clientilor cosul saptamanal de produse ecologice. Din cos nu poate lipsi Paine de la Viena sau cea din Austria Superioara, casul de oaie, produsele lactate din Austria Inferioara, renumita sunca austriaca si, desigur, fructele si legumele.

Un loc aparte il au pe piata produsele cosmetice (esentele de trandafir si preparate obtinute din plante aromatice), precum si oferta de arbusti si rasaduri de plante medicinale.

Piata agricultorilor din Freyung ofera doar produse de calitate, intr-o atmosfera prietenoasa, si unde vizitatorii vin ca la un loc de odihna, recreere si discuta intr-un climat de veselie si cordialitate cu producatorii agricoli veniti din toata Austria.

Daca ajungeti intr-o zi de vaneri in Viena merita sa zaboti cateva clipe in aceasta piata frumos aranjata in Freyung si unde traditia se masoara in secole.


 


 

Sursa: www.biobauernmarkt-freyung.at


 Cautare