Suedia la Biofach 2020

Este pentru prima data, cand fermierii suedezi isi prezinta produsele ecologice pe piata internationala la Targul de la BioFach 2020.

La targul de la Nuremberg, fermierii suedezi, cauta contactul direct cu cumparatorii, producatorii de produse alimentare si comerciantii cu amanuntul. In oferta lor de produse agricole ecologice, se regasesc: cerealele (graul de paine, ovazul), uleiurile de rapita, nutreturile, leguminoasele boabe, cartofii si legumele (ceapa, morcovi, etc.).

Eco-certificarea suedeza, garanteaza un nivel ridicat de monitorizare pentru cumparatori. Cele trei organisme de certificare suedeze KIWA, HS Certificationing si SMAK au efectuat inspectiile necesare la sediul fermierilor. Fermierii suedezi certificati KRAV indeplinesc si alte cerinte, de exemplu: utilizarea energiei regenerabile, pasunatul in aer liber pentru porci si interzicerea produsellor cuprice in tratarea cartofilor ecologice. Standul comun suedez, intitulat “Try Swedish”, unde vor fi gasiti fermierii ecologici suedezi, se afla in Sala 6 de la Biofach, pe perioada 12-15 februarie 2020.

 

 


Cautare