Piata “Biobauernmarkt Freyung” Viena

In fiecare vineri si sambata intre orele 9-18, fermierii ofera, spre vanzare, produse proaspete in piata Freyung din Viena.

In afara de produse ecologice sunt apreciate, la fel de mult, mancarurile si peparatele culinare, sucurile naturale, vinurile si bauturile alcolice. Exista pe piata Freyung, o oferta bogata de cafea si ceaiuri obtinute in sistem ecologic. In general, agricultorii sunt pregatiti sa ofere clientilor, cosul saptamanal de produse ecologice. Din cos, nu pot lipsii: painea din Viena sau cea din Austria Superioara, casul de oaie, produsele lactate din Austria Inferioara, renumita sunca austriaca si, desigur, fructele si legumele.

Un loc aparte il au produsele cosmetice, respectiv, esentele de trandafir si preparatele obtinute din plante aromatice, precum si oferta de arbusti si rasaduri de plante medicinale. Piata agricultorilor din Freyung, oferta este doar de produse de calitate, iar atmosfera este una prietenoasa. Aici, vizitatorii vin pentru relaxare, recreere si pentru a discuta intr-un climat de veselie si cordialitate cu producatorii agricoli locali, sositi din intreaga Austrie.

Mai multe >>


 


Cautare