Lantul belgian de produse alimentare fast-food EXKI, isi deschide primul restaurant din Koln, Germania.
Povestea lui EXKi a inceput in 1999, cand 3 prieteni, Frederic Rouvez, Nicolas Steisel si Arnaud de Meeus, toti pasionati de mancare buna, au dezvoltat ideea unui restaurant de calitate superioara, bazat pe produse proaspete si naturale. Primul restaurant si-a deschis portile in ziua de 9 ianuarie 2001 la Bruxelles in Belgia. Aceasta a marcat inceputul unei aventuri extraordinare. Lantul dispune 92 de restaurante, distribuite in Belgia, Franta, Italia, Luxemburg, Olanda si Germania.
Conceptul gastronomic se bazeaza pe o alimentatie sanatoasa, sezoniera si regionala. Produsele ecologice pot fi gasite in meniul restaurantelor, in retete de salate, sandvisuri, salate de fructe, supe, prajituri, etc., precum si in departamentul de produse alimentare cu marca EXKI. Compania a dezvoltat un plan de actiuni pe tema sustenabilitatii, respectiv: reducere, reutilizare, reciclarea si regandire pentru a diminua amprenta ecologica.