Palinca Delifruct, judetul Bihor


Fuzarioza tulpinilor si arsura spicelor – Fusarium roseum var. graminearum, culmorum sau avenaceum este cunoscuta si sub numele de „inrosirea spicelor”.

Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania

Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia

Mulcirea, plasticultura, ciupitul, carnitul, copilitul, politul, polinizarea suplimentara.

HOTARARE nr. 828 din 25 iulie 2007 privind Infiintarea Sistemului de protectie a indicatiilor geografice si denumirilor de origine ale produselor agricole si produselor alimentare

Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).

Pesta Porcina Clasica este o boala virala, extrem de contagioasa, care afecteaza deopotriva porcii domestici si cei salbatici, fiind raspandita la nivel global.

Denumirea de origine controlata “BANAT” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire, cu conditia respectarii tuturor prevederilor legale.

Organisme de control aprobate pe teritoriul Romaniei.

Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.

Morcovul (Daucus Carota Sativus) este cunoscut de peste 3000-4000 de ani, de catre greci si romani, iar apoi sa raspandit in nordul Africii si in celelate tari din Europa.

Gargarita florilor de mar – Anthonomus pomorum, face parte din ordinul Coleoptera, familia Curculionidae

Tehnologia de crestere ecologica a gainilor, tine seama de exigentele sporite ale zootehniei ecologice. Produsele alimentare certificate ecologic nu trebuie sa contina urme de substante chimice, pesticide, antibiotice, hormoni, metale grele.


© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev