PRINCIPIILE FERMIERULUI ECOLOGIST

10 principii ale fermierului ecologist:

10 principii ale fermierului ecologist:

Wilhelm Tartler, apicultor din zona Sibiului, este un producator ecologic care participa cu produsele sale si la targurile de produse traditionale.
In "Tara Motilor" in apropierea localitati Vidra de Sus se afla Muntele Gaina unde are loc in cea mai apropiată duminica de Sfantului Ilie, Targul de fete.

Pregatirile pentru traditionalul Festival de Muzica Veche din Miercurea Ciuc au intrat in linie dreapta.

Centrul Cultural „Dunarea de Jos” organizeaza, in perioada 3-5 iulie, in parteneriat cu Primaria municipiului Galati si Episcopia „Dunarii de Jos”, cea de-a IX-a editie a „Targului mesterilor populari”.

O ciupercarie mica de Agaricus spp va trebui sa fie prevazuta cu apa curenta si canalizare, instalatie de iluminat, instalatie de incalzire si racire a aerului precum si cu un sistem de ventilatie.

Pe versantul sudic al Muntilor Alpi din regiune Salzburg, agricultorul si silvicultorul Sepp Holzer, detine o proprietate de 46 ha, unde prin sistemul de "permacultura" a creat un adevarat paradis.

Muzeul Pr. Zosim Oancea din Sibiel, judetul Sibiu, gazduieste cea mai mare expozitie de icoane pe sticla din Transilvania.

"Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si desemneaza acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emilia din Nordul Italiei.

In agriculura ecologica, se utilizeaza urzica si coada calului, in combaterea unor boli si daunatori si in stimularea cresterii culturilor agricole.

In procesele de cultivare ecologica a plantelor si prelucrare a produselor vegetale este interzisa folosirea organismelor modificate genetic si/sau derivatii lor.

Slovenska bryndza IGP, Slovacia, este o branza alba, naturala, ajunsa la maturatie, tartinabila, cu ceva graunte, produsa in mod traditional.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev