Palinca din Oas, judetul Satu MareDespre noi

 

Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune. Produsa de familia RUS dupa o reteta proprie in stil traditional la foc cu lemne, dupa un proces tehnologic de inalta calitate – toate acestea pastrandu-le de la stramosii nostrii cu trei generatii in urma.

 

Este distilata de doua ori, obtinand o puritate deosebita, are o vechime de peste doi ani, iar culoarea clar-transparenta avuta la momentul distilarii, in timpul invechirii s-a transformat de la sine, natural in culoarea actuala transparent-auriu, cu un gust si aroma deosebita si de inalta calitate din gama bauturilor distilate, fara adaos de alte ingrediente, cu o tarie alcoolica de 50 grade vol, cu termen de valabilitate nelimitat, produs in serie limitata.

 

Tine minte: natura creeaza, focul caleste iar timpul desavarseste! Adica prunele 100 % produs natural, traditia prelucrarii la foc de lemne si invechirea mai mult de trei ani se contopesc cu crearea unei bauturi distilate de cea mai buna calitate produsa de familia Rus in inima Tarii Oasului după o reteta proprie mostenita de la stramosi, cu trei generatii in urma!

 

 

Palinca de Oas!

 

Bucura-te de ea impreuna cu prietenii tai!

 

Te asteptam cu voie buna la un pahar de vorba!

 

 

Imbuteliata si comercializata de S.C. RUS S.R.L.,

 

Gherta Mica, str.Targului, nr.801, jud.Satu Mare,

 

tel/fax : 004-0261-838.245, mobil : 0724.041.708

 

e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Sursa: www.palincadinoas.ro