Zilele Branului - Bran, judetul Brasov
Carnea ecologica trebuie sa provina de la animale din rase traditionale si selectate in acest scop.
De ce ne costa mai mult sa producem legume organice decat legumele vandute in magazine ca "produse conventionale" sau "comerciale"?
Factorul care conditioneaza sporirea productiei zootehnice este hranirea rationala a animalelor.
Cultura de conopida (Brassica oleracea botrytis) se va aplasa in sere dupa castraveti ciclu I si va fi urmata de tomate in ciclul II.
Suprafata cultivata ecologic in anul agricol 2008, incheiat la 30 iunie 2009, a crescut cu 16,4%, la 221.410 hectare, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. In anul 2007 s-au realizat culturi ecologice pe o suprafata de 190.129 hectare.
Eco Ruralis este o asociaţie locala compusa din fermieri mici care practica agricultura organica si traditionala bazata pe principii de mediu constiente.
Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.
Ecologistii au credinta ca produsele alimentare si bauturile ecologice vor intra in forta pe piata odata cu demararea proiectului „Dezvoltarea pieţelor ecologice emergente din România - EcoEmerge“.
Pe 28 iulie, la sediul Ministerului Agriculturii a avut loc intalnirea dintre reprezentantii MAPDR si reprezentantii Ambasadei Republicii Coreea de Sud la Bucuresti.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev