Ne-au instruit francezii
Pentru a primi certificatul de specialitate, producatorii trebuie sa-si dezvolte sistemul de calitate.
Pentru a primi certificatul de specialitate, producatorii trebuie sa-si dezvolte sistemul de calitate.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlac - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
Persoanele alergice sunt cele mai avantajate de covoarele din fibra naturala.
Somonul scotian de crescatorie, este un produs IGP din Marea Britanie, foarte apreciat de consumatorii din intreaga lume.
Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb
Producatorii traditionali fac front comun impotriva alimentelor daunatoare sanatatii si incearca sa promoveze produsele naturale ori de cate ori au ocazia.
Podgoria companiei private JIDVEI SRL, situata la limita dintre judetele Mures si Alba, cuprinde o suprafata de peste 1000 de hectare.
Agricultura romaneasca, in intregul ei, este un brand si are un potential formidabil de a iesi pe piata, spunea recent intr-un interviu domnul Valeriu Tabara.
Viermii sarma (Agriotes spp) sunt raspanditi in toate regiunile tarii dar mai ales in zonele de stepa si silvostepa.
Agricultura ecologica (termen similar cu agricultura organica sau biologica) este o alternativa la practicarea obisnuita a agriculturii moderne, intensive, care cauta insa sa respecte "legile naturii", "legile vietii".
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev