Centrului National pentru Incercarea si Expertizarea Produselor

CNIEP LAREX are sediul in Bucuresti si este reprezentat in opt orase importante din tara, oferind servicii de efectuare de incercari, expertizare si certificare la standarde internationale pentru toate categoriile de produse.

In laboratoarele CNIEP LAREX este implementat Sistemul de Management al Calitatii din anul 1995 si se efectueaza incercari: fizico-chimice, microbiologice si fizico-mecanice in vederea stabilirii conformitatii produselor (agroalimentare, cosmetice, petroliere, anorganice, textile, ambalaje si materiale de ambalat).

In urma incercarilor si in functie de rezultatele obtinute, ofera clientilor sai o serie de documente care respecta in forma si in continut standardele internationale in vigoare si descriu cu rigurozitate situatia in care se gaseste un produs fata de o documentatie de referinta.

Documentele emise sunt:

Raportul de incercari;

Raportul de expertizare;

Certificatul de conformitate de esantion;

Certificatul de conformitate de lot;

Certificatul de conformitate de tip.

In baza rezultatelor cuprinse in aceste documente se pot acorda Certificate de conformitate si dreptul de utilizare a marcii de testare “LAREX pe produsele testate.

Alte servicii oferite de CNIEP LAREX:

In cadrul CNIEP LAREX functioneaza Organismul de certificare a conformitatii produselor LAREX CERT care in urma evaluarii directe si a rezultatelor de laborator poate acorda Certificatul de conformitate produs si licenta de utilizare a marcii LAREX CERT;

Expertize tehnice in vama si pentru organele de control (Directia Generala a Vamilor, Garda Financiara, Registrul Auto Roman, organele de Politie, etc.);

Prestari de servicii in vederea obtinerii licentelor de fabricatie pentru produse alimentare;

Asistenta tehnica in vederea elaborarii standardelor de firma.

 


Cautare