Asociatii si fundatii

Scopul initial al consortiilor agrare cooperatiste a fost cumpararea in comun pe contul cooperativelor asociate a marfurilor, materiilor prime si mijloacelor de productie care sa fie introdu-se direct in procesul de productie.

Federația Națională a Asociațiilor Cooperative Agricole (Zen-Noh) este cea mai mare cooperativă agricolă din Japonia și din lume.

Cooperativa Kuapa Kokoo ai agricultorilor de cacao, din Ghana, a infiintat o fabrica de ciocolata in anul 1998, cand a lansat in Marea Britanie, primul sortiment de ciocolata DIVINE.

Danone Romania, impreuna cu Fundatia Heifer Romania si cu sprijinul fondului de investitii Danone Ecosystem, a lansat programul socio-economic „O sansa pentru familia ta!”, adresat comunitatilor de mici fermieri din zonele cu potential de dezvoltare redus.

25.04.2017. Carrefour a lansat COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI, un proiect de anvergura, care aduce mai aproape producatorii agricoli si oamenii care apreciaza produsele romanesti de calitate, cu super gust si la preturi avantajoase.

Cautare