Intre 23 si 24 ianuarie produsele traditionale de la Targul Taranului au fost bune si gustoase iar traditia respectata.
De Ziua Unirii, vizitatorii au fost asteptati cu branzeturi de la Bran, carnatii si pastramele de la Oancea si Barza la ARK Bursa Marfurilor, in vechea Cale a Rahovei, la 196 A, vizavi de Piata de Flori George Cosbuc, Bucuresti.
Tocmai din Talmacel, judetul Sibiu, a fost prezent, de asemenea, Barbosa Gheorghe cu o diversitate impresionanta de afumaturi din carne de oaie, vita, porc si branzeturi. A venit cu cinci feluri de carnati, cu muschi afumat, ciolan afumat, costita afumata, pastrama de oaie, toba, caltabos, slanina, si multe altele pe langa casul afumat, cascaval afumat, telemea de oaie si de vaca.
Invitatia la targ a fost lansata de catre Slow Food Valahia Gusturilor.
Sursa: www.targultaranului.ro