Ingenuncherea plantelor
Ingenuncherea plantelor si sistavirea boabelor (Gaeumannomyces graminis var. tritici.)
Ingenuncherea plantelor si sistavirea boabelor (Gaeumannomyces graminis var. tritici.)
Fainarea graului (Blumeria (Erysiphe) graminis f.sp. tritici)
Mozaicul dungat al graului (Wheat streak mosaic virus)
Bucatarie din Muntenia se caracterizeaza prin diversitate, ingeniozitate, delicatete.
ASOCIATII, FUNDATII, COOPERATII (rural, agricultura ecologica, gastronomie, produse traditionale, etc.)
In fiecare vineri si sambata intre orele 9-18, fermierii ofera, spre vanzare, produse proaspete in piata Freyung din Viena.
Producatori de paine, produse de panificatie si de patiserie atestati traditionali.
Producatori de lactate si branzeturi traditionale.
Producatori de produse de carne atestate traditional.
Procesatori si comercianti de produse ecologice din Romania.
Fermieri bio din Romania si strainatate
In Austria sau Germania, se practica pe scara larga, ca si cultura a doua, ogoarele verzi.
MINIS este o podgorie viticola renumita din regiunea Aradului.
Carnea ecologica trebuie sa provina de la animale din rase traditionale si selectate in acest scop.
Factorul care conditioneaza sporirea productiei zootehnice este hranirea rationala a animalelor.
Cultura de conopida (Brassica oleracea botrytis) se va aplasa in sere dupa castraveti ciclu I si va fi urmata de tomate in ciclul II.
Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.
Fermele ecologice se pot infiinta pentru foarte multe specii de animale.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev