Producatorii traditionali de panificatie
Producatori de paine, produse de panificatie si de patiserie atestati traditionali.
Producatori de paine, produse de panificatie si de patiserie atestati traditionali.
Producatori de lactate si branzeturi traditionale.
Producatori de produse de carne atestate traditional.
Procesatori si comercianti de produse ecologice din Romania.
Fermieri bio din Romania si strainatate
In Austria sau Germania, se practica pe scara larga, ca si cultura a doua, ogoarele verzi.
MINIS este o podgorie viticola renumita din regiunea Aradului.
Carnea ecologica trebuie sa provina de la animale din rase traditionale si selectate in acest scop.
Factorul care conditioneaza sporirea productiei zootehnice este hranirea rationala a animalelor.
Cultura de conopida (Brassica oleracea botrytis) se va aplasa in sere dupa castraveti ciclu I si va fi urmata de tomate in ciclul II.
Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.
Fermele ecologice se pot infiinta pentru foarte multe specii de animale.
Animalele in sistemul ecologic sunt hranite cu furaje ecologice.
Graul SPELTA (alac), este stramosul graului comun si are gustul de nuca.
Acest fenomen este datorat unui dezechilibru hidric dupa o perioada in care alimentarea cu apa a fost normala.
Cultura ecologica de castraveti se poate infiinta atat in sera cat si in solar.
Tot mai multi gradinari se mandresc cu soiuri de legume care cantaresc intre 0,5-1,0 kg/bucata.
Parteneriatele dintre producatori si consumatori sunt o alternativa la asociatiile de producatori.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev