Arancini, preparat traditional

Arancini este unul din preparatele clasice de orez din bucataria siciliana traditionala.

Arancini este unul din preparatele clasice de orez din bucataria siciliana traditionala.

Bovinele de carne Angus, pasunile ecologice romanesti si expertiza elvetiana sunt caracteristicile de marca ale firmei Karpaten Meat Romania.

Portocalele “Arance di Francofonte” din Sicilia, Italia au primit in 1997 indicatia geografica protejata (IGP).

Cetatea Poenari este situata pe un varf de munte, in apropierea Barajului Vidraru, pe raza satului Capatanenii Pamanteni, comuna Arefu, la 27 km de Curtea de Arges.

Pe langa cei 184 de producatori certificati ecologic din Ardan si care si-au depus dosarele pentru subventia europeana de sprijinire a agriculturii ecologice (intre 1.500 si 2.300 de euro/an/ferma in functie de marimea exploatatiei agricole), s-au inscris în procedura de certificare alti peste 100 de agricultori din Soimus, aflati in faza inspectiei pentru certificare.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev