Intalnirea culturilor – Descopera India !

Baneasa Shopping City va invita in perioada 26-28 iulie intr-o calatorie incitanta in India, parte a destinatiilor spectaculoase din Festivalul Multicultural. 

India, tara cu cea mai densa populatie dupa China (336,5 loc/km²) fascineaza in permanenta datorita combinatiilor uluitoare pe care le ofera: bogatie, saracie, experiente spirituale profunde si Bollywood. Romanii iubesc si cauta experientele oferite de India: de la yoga la medicina ayurvedica, de la costume la muzica, de la arome la faimoasele plaje din Goa.

In acest weekend vizitatorii centrului comercial vor descoperi India prin: demonstratiile de imbracat sari-uri, muzica sitarului, tatuajele cu hena si scriitura hindi.

Victor Marius Beliciu este Presedintele Institutului Cultural Indian “Tansen”, exponent al scolii "Senia Gharana" si discipol al maestrului de faima internationala Padmabushan Pandit Debu Chaudhuri. In India, Victor a studiat sitarul timp de 6 ani, concertand atat la numeroase evenimente internationale cat si pentru diverse personalitati si inalti demnitari. In acest weekend este invitatul special al Baneasa Shopping City si va putea fi ascultat  sambata, 27 iulie de la ora 16:30 pana la ora 17:00.

Reena Singh este indianca si coregraf al dansului clasic indian. Studiaza stilul Bharatanatyam apartinand scolii Kalakshetra din New Delhi. Reena va veni in Baneasa Shopping City sambata si duminica incepand cu ora 15:30 pentru a ne dezvalui care sunt pasii in a imbraca un sari si cum se poarta minunatul vesmant din matase.

Cristina Iacob este mester in arta picturii cu henna si studenta la Universitatea de Arte din Bucuresti. Cristina vine in centrul comercial sambata si duminica incepand cu ora 16:00 si isi propune ca fiecare vizitator care se va picta cu henna sa plece din mall cu ceva nou descoperit nu numai despre o arta indiana, dar si despre sine.

Varga Hilda Hedvig are 22 de ani si este absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Engleza-Hindi. Vineri 26 iulie ea va preda cateva lectii simple de scriere in Hindi.

Dana Rogoz, va fi alaturi de Baneasa Shopping City si revista The One, duminica 28 iulie, orele 16:00 la Eye FI Cafe Bar din Grand Cinema Digiplex pentru a povesti despre calatoria ei in India. Pasionata de frumos, fashion si calatorii, Dana o sa ne dezvaluie ce reprezinta culoarea, muzica, dansul, spiritualitatea, aromele si farmecul Indiei.

Te asteptam si pe tine sa descoperi India alaturi de noi: http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/evenimente/

Festivalul Multicultural al verii va continua in China, America de Sud si Romania. 


Cautare