Produsele Himalaya - mereu la inaltimea cerintelor consumatorilor

Distribuite in peste 89 de tari din lume, produsele Himalaya Healthcare sustin si imbunatatesc sanatatea.

 

Compania Himalaya s-a axat inca de la inceputul activitatii sale, in 1930, pe dezvoltarea unor remedii sigure, naturale si inovatoare pentru o viata sanatoasa. Distribuite si recomandate in Romania de Prisum International Trading, produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente naturale. Produsele imbina tehnologia de ultima ora cu sistemul de medicina traditionala indiana Ayurveda, numit si “stiinta vietii”, sistem vechi holistic de diagnoza si tratament ce utilizeaza plante in formule inedite.

Formulele preluate din Ayurveda, peste 280 de ha de plante medicinale, produse fitoterapeutice standardizate, peste 100 de specialisti in departamentul cercetare-dezvoltare - sunt doar cateva dintre caracteristicile brandului Himalaya. Fiecare produs Himalaya este supus cercetarii primare timp de mai multi ani si fiecare din plantele medicinale utilizate in produse sunt studiate si testate individual pentru eficacitate. Portofoliul Himalaya detine produse farmaceutice, produse de ingrijire personala, de ingrijire pentru copii si ingrijire pentru animale. Gama farmaceutica este sustinuta de mai bine de 300.000 de doctori din intreaga lume - medici, farmacologi, biochimisti, chimisti etc.

83 de ani de activitate marcheaza deja existenta produselor Himalaya, distribuite astazi in peste 89 de tari. Dupa ce a pornit in anul 1930 de la un om, o idee, Himalaya a lansat in 1934 Serpina - primul antihipertensiv din lume, urmand ca in 1955 sa fie lansat si Liv.52, produs hepatoprotector ce devine unul dintre cele mai bine vandute produse din lume si marca reprezentativa a companiei. Astfel, ani intregi de cercetare si testare stau la baza produselor ce au devenit de referinta in categoria lor: Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Liv.52, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya.

Prin intermediul societatii importatoare Prisum International, Himalaya este un brand cunoscut in tara noastra, fiind prezent pe piata de mai bine de 18 ani. Gama de produse Himalaya este acum vanduta in peste 5000 de farmacii, plafare si magazine de profil.

Compania Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

 

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International va rugam sa vizitati: www.prisum.ro , www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

 

 

 


Cautare