Va asteptam la cea de a VIII-a editie a Targului Alimenta Traditional


Chiar in perioada de post au aparut urzicile verzi, asa ca avem posibilitatea sa pregatim o mancare de urzici batute cu mamaliguta si mujdei.

Noi traim aici. Aici rosiile inca nu si-au pierdut gustul, aici palinca se face cu simt de raspundere, aici sarmalele se fac cu dragoste.

Desi poate fi o lucrare mai lenta decat o masina de cosit, secera este solutia perfecta pe care o avem la indemna.

Cofetaria, patiseria si brutaria Delicatese Larisa ofera produse de calitate, servicii de catering sau comenzi personalizate cu ingrediente naturale.

Toate bunatatile (paine, branzeturi, tarte, ciocolata) sunt facute in casa sau artizanal, la Bacania Veche.

Exista posibilitatea sa ne creem mici rezervoare de apa din care plantele din ghivece sa-si ia apa prin osmoza.

Poti fi un producator de mure ecologice daca aplici tehnica de cultivare pe plasa de sarma.

Hundertwasserhaus, proiectat de Friedensreich Hundertwasser, este bloc de apartamente construit in perioada 1983 - 1986 in Viena, Austria.

Focul este folosit in principalul spatiu de locuit dintr-o casa traditionala japoneza.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev